Dorpsfeest Harkema

Harkema, 15-06-2017

Het was ons laatste maar ook zeker warmste optreden van dit seizoen, de optocht in Harkema. Vele enthousiaste kids liepen verkleed achter ons aan door het dorp.

Nadat we rond 6 uur helemaal compleet stonden opgesteld, besloten we dit keer onze kolbak in de kofferbak te laten. Het was best warm in onze uniformen en uit voorzorg leek dit beter. Na een stukje te hebben gelopen kwamen we aan bij de feesttent waar voor de kinderen de optocht begon. Het was een leuke optocht, veel publiek aan de kant van de weg en met een heerlijke zonnetje op ons gezicht hebben we mooi blokje muziek gemaakt. Met een onze majorettes en colorguards voorop.

Na de optocht kregen we allemaal een glaasje drinken, wat altijd erg gewaardeerd wordt en was het voor ons tijd om weer naar de auto’s te vertrekken. Maar niet voordat er nog even lang zal ze leven werd gespeeld. Voor ons altijd een traditie wanneer één van onze leden jarig is geweest, dit keer was Betty aan de beurt!

Vind foto’s van dit optreden in ons fotoalbum!

Dit was voorlopig het laatste optreden van dit seizoen, na de zomervakantie mogen we de weg weer op in nog oa Frederiksoord!

Blijf vooral onze website/facebooksite/Instagram bezoeken om op de hoogte te blijven van Showband ”Oerterp.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*